Kiállítás 50

Hernádnémetiben, a vizuális képzés hagyományosan fontos volt, a tanulók és szülők részéről kialakult igény kiszolgálására, az alkotói elme és kreativitás fejlesztésére.

Az idén, az 50 éves évforduló tiszteletére megszólítottam régi tanítványokat, akik örömmel vették felkérésemet és bőségesen küldtek és hoztak alkotásokat. Szarka Norbert kollégám segítségével egy nívós, sokoldalú kiállítást hoztunk létre, melyben a mostani és egykori diákok munkái egységet alkotva mutatják meg a fejlődés lehetőségeit, hogy a „rügyből, milyen ág” fejlődhet, jó „kertészek” segítségével.

Egykori diákjaink neveit külön is felsorolom és egyben megköszönöm nekik a szeretetteljes odafordulást egykori iskolájuk felé, visszaemlékezve az első sikereikre, mintát adva a mostani kis alkotóknak. Öröm ennyi tehetséget együtt látni!

A képen szöveg, poszter, könyv láthatóAutomatikusan generált leírás

BODNÁR ORSOLYA 

FÖLDI BOGLÁRKA    

FÖLDI HAJNALKA     

GILÁNYI ANNA          

HOGYA ISTVÁN

JUHÁSZ JULIANNA                       

KOLESZÁR MILÁN    

KOSECZKI ENIKŐ      

KOSECZKI GABRIELLA                

KOVÁCS JANKA

LÁNCZI LAURA          

PÁNCZÉL TÍMEA        

ROSTÁS LILI

SZŰCS DORKA

VAJAS RÉKA               

ZSUGA RÓBERT

Több mint 400 alkotás tekinthető meg a Tornateremben kialakított térben. Festmények, rajzok, grafikai nyomatok, tűzzománc alkotások, fotók, plasztikák, könyvek, versek, illusztrációk és animációs film is találhatók itt.

köszönettel: Szűcs Róbert tanár